The best Side of istanbul petek tamiri

Wiki Article

Eline koluna sağlık işinin ehli bir insan söylediği saatte zamanda gelip tertemiz çalışıp bitirip gitti.

Şu tesisat comprehensive daire sıva altı üstü konforlu şekilde yapılır ve teslim edilir kaçak tespit kırmadan dökmeden yapılır petek temizleme petek değişimi ve de doğal gaz tesisat kombi şofben hermetik şofben sıfır ve montajları ile su tesisat adına herşey

Alüminyum petekler ısı performansı ve dayanıklık açısından en çAlright tercih edilen modeldir. Her yapı malzemesinin kendine göre bakımı mutlaka vardır. En sağlam demirin bile korozyona uğramaması için belirli aralıklarla boya yapılırken peteklerin neden olmasın.

Pencere, kapı gibi yerlerden ortamın ısı kaybı var ise yapışkan sünger gibi malzemeler ile ısı kaybını engellemelisiniz.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Kalite tesadüf değildir hertürlü tesisat arıza onarım işlerinizde sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz Kaçak tesbiti Petek yıkama Aklınıza gelebilecek tüm arıza işlerinde dimension bir telefon kadar yakınız.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the greatest YouTube expertise and our most up-to-date attributes. Learn more

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Bu measurement su sızıntısını bulma şansını verecektir – radyatör tamamen ıslak olduğunda herhangi bir sızıntının kaynağını bulmak çok zordur.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmightı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi istanbul petek tamiri ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page